Kokybės sertifikatai
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Su pavasario žaluma laukiame spalvingos Velykų šventės

„Velykos – pavasario šventė, kai esame išsiilgę natūralios žalumos, o kol jų laukiame už lango, turime laiko gaivumo nuotaiką susikurti namuose.
 
Globos namų moterys džiaugiasi, kad kūrybinėse dirbtuvėse pavyksta pasigaminti tvarias dekoracijas, štai susirinkusios nugenėtų medžių šakeles, atsinaujinusios senas velykines dekoracijas šiais metais ir vėl nuostabiai pasipuošėme namus.
 
Džiaugdamiesi velykinėmis nuotaikomis, Globos namuose svečiavosi Šiaulių "Spindulio" ugdymo centras bendruomenės nariai, kurie kartu su senjorais dalinosi Velykų šventės tradicijomis ir vaišinosi gardžiais kepiniais, kuriuos kepė ugdymo centro tėveliai.
 
Svečiai kartu su senjorais žaidė „Didžiojo kiaušinio" žaidimą, vieni kitiems linkėdami tvirtų margučių ir geros sveikatos. Susitikimo metu seneliai dalinosi gyvenimiškomis pamokomis ir patarimais, kurių aktyviai klausėsi jaunieji draugai.
 
Šventinę popietę baigėme susitikimu su Šiaulių sporto gimnazija sportininkais, kurie saldžiomis dovanėlėmis palepino visus Globos namuose gyvenančius senelius ❤
 
Puoškite namus, dailindamiesi širdies gerumu ir saulės šiluma ❤

Informacija atnaujinta
2024-03-28